نظامنامه کيفيت کارخانه آرد 90ص ,
قیمت : 7.000 تومان ,
بخش اول كليات ,
مقدمه اي در مورد معرفی واحد توليدی : ,
1-2 خط مشی و اهداف کيفی واحد توليدی : ,
ـ اصطلاحات و تعاريف : ,
بخش دوم: سازمان واحد توليدي ,
2-1 ـ سازمان واحد توليدی و بخش های آن و نمودار سازمانی واحد توليدی : ,
2-2 ـ ساماندهی امور کيفيت واحد توليدی و نمودار سازمانی بخش کيفيت : ,
2-3 ـ شرح وظايف : ,
2-3-1- شرح وظايف مدير داخلی : ,
2-3-2 ـ شرح وظايف مدير توليد : ,
2-3-3- شرح وظايف واحد فنی : ,
2-3-4- شرح وظايف واحد برق : ,
2-3-5- شرح وظايف مدير کتنرل کيفيت : ,
شرح وظايف مسئول آزمايشگاه : ,
شرح وظايف مسئول بهداشت : ,
شرح وظايف واحد بوجاری : ,
شرح وظايف والسچی : ,
2-3- 10 –شرح وظايف الکچی : ,
بخش سوم: مستندات نظام كيفيت ,
3-1 - ساختار مستندات نظام کيفيت : ,
3-1-1 - جدول دستورالعمل ها : ,
3-1-2- جدول فرمها : ,
3-2- نحوه تهيه ، بررسی ، تأييد ، تصويب ، تجديد نظر ، توزيع مستندات نظام کيفيت و چگونگی کنترل آنها : ,
3-3- حفظ و نگهداری سوابق : ,
بخش چهارم: كنترل فرايندهاي توليدي و عملياتي ,
4-1 – نمودار فرآيند ها : ,
جدول نمودار فرآيند : ,
4-2- تدارکات و انبايش مواد اوليه : ,
4-3- فرآوری مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات : ,
4-4- بسته بندی محصول نهايی : ,
4-5 –انبايش ، حمل و تحويل محصول : ,
بخش پنجم: بازرسی و آزمايش مواد ، قطعات و محصولات ,
5-1- بازرسی و آزمايش مواد اوليه : ,
5-2- بازرسی و آزمايش حين فرآيند : ,
5-3- بازرسی و آزمايش محصول نهايی : ,
بخش ششم: شناسايي ، رديابی ، وضعيت بازرسی و آزمايش مواد، قطعات و محصولات ,
6- شناسايی، رد يابی و وضعيت بازرسی و آزمايش مواد ، قطعات و محصولات : ,
بخش هفتم: امکانات آزمايشگاهی و کنترل تجهيزات و بازرسی آزمون و اندازه گيری ( برسی کارکردی ) وکاليبراسيون ,
7-1- امکانات و تجهيزا ت آزمايشگاهی : ,
7-2- کاليبراسيون : ,
بخش هشتم: کنترل و تعيين تکليف مواد ، قطعات و محصولات نا منطبق و اقدامات اصلاحی و پيشگيرانه و رسيدگی به شکايات مشتريان ,
8- کنترل و تعيين تکليف مواد ، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پيشگيرانه و رسيدگی به شکايات مشتريان : ,
بخش نهم: آموزش كاركنان ,
9- آموزش کارکنان : ,
بخش دهم: كاربرد فنون ,
10 – فنون آماری : ,
پيوستها : فهرست مدارک و مستندات مرتبط با نظام کيفيت و ساير ضمائم ضروری ,
قسمت اول: دستورالعملها ,
دستورالعمل بوجاری مقدماتی : ,
دستورالعمل بوجاری اوليه : ,
دستورالعمل نم زن : ,
دستور العمل پوستگير : ,
دستورالعمل شن گير : ,
دستور العمل تريور : ,
دستورالعمل والس ها : ,
دستورالعمل الک ها : ,
دستورالعمل کاراسل ( کيسه گيری ) : ,
دستورالعمل ايمنی کارخانه : ,
دستورالعمل کلرزنی : ,
دستورالعمل فوميگاسيون : ,
دستورالعمل بهداشت : ,
قسمت دوم: فرمها ,
فرم روزانه واحد بوجاری : ,
فرم روزانه طبقه الکها : ,
فرم روزانه طبقه والس ها : ,
فرم گندم های ورودی : ,
فرم بهداشت محيط : ,
فرم بهداشت فردی : ,
فرم گزارش توليد : ,
فرم سرويس غلطک ها ,
فرم سرويس الک ها : ,
فرم آزمايشگاه شيمی : ,
فرم محصول نا منطبق : ,
فرم سوابق آموزشی : ,
فرم فوميگاسيون : ,
فرم درخواست خريد کالا : ,
فرم کاراسل و انبار آرد : ,
نظرات شما عزیزان: