نظامنامه کيفيت کارخانه آرد 90ص
نظامنامه کيفيت کارخانه آرد 90ص
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

نظامنامه کيفيت کارخانه آرد 90ص   ,

قیمت : 7.000 تومان         ,

    بخش اول كليات           ,

    مقدمه اي در مورد معرفی واحد توليدی :   ,

    1-2 خط مشی و اهداف کيفی واحد توليدی :         ,

    ـ اصطلاحات و تعاريف :  ,

    بخش دوم: سازمان واحد توليدي ,

    2-1 ـ سازمان واحد توليدی و بخش های آن و نمودار سازمانی واحد توليدی :   ,

    2-2 ـ ساماندهی امور کيفيت واحد توليدی و نمودار سازمانی بخش کيفيت :   ,

     2-3 ـ شرح وظايف :     ,

    2-3-1- شرح وظايف مدير داخلی :           ,

    2-3-2 ـ شرح وظايف مدير توليد : ,

    2-3-3- شرح وظايف واحد فنی :  ,

    2-3-4- شرح وظايف واحد برق :   ,

    2-3-5- شرح وظايف مدير کتنرل کيفيت :   ,

    شرح وظايف مسئول آزمايشگاه :            ,

    شرح وظايف مسئول بهداشت :  ,

    شرح وظايف واحد بوجاری :        ,

    شرح وظايف والسچی : ,

    2-3- 10 –شرح وظايف الکچی :   ,

    بخش سوم: مستندات نظام كيفيت         ,

    3-1 - ساختار مستندات نظام کيفيت :     ,

    3-1-1 - جدول دستورالعمل ها :  ,

     3-1-2- جدول فرمها :    ,

    3-2- نحوه تهيه ، بررسی ، تأييد ، تصويب ، تجديد نظر ، توزيع مستندات نظام کيفيت و چگونگی کنترل آنها :         ,

    3-3- حفظ و نگهداری سوابق :    ,

    بخش چهارم: كنترل فرايندهاي توليدي و عملياتي  ,

    4-1 – نمودار فرآيند ها :             ,

    جدول نمودار فرآيند :     ,

    4-2- تدارکات و انبايش مواد اوليه :           ,

    4-3- فرآوری مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات :            ,

    4-4- بسته بندی محصول نهايی :            ,

    4-5 –انبايش ، حمل و تحويل محصول :     ,

    بخش پنجم: بازرسی و آزمايش مواد ، قطعات و محصولات    ,

    5-1- بازرسی و آزمايش مواد اوليه :         ,

    5-2- بازرسی و آزمايش حين فرآيند :       ,

    5-3- بازرسی و آزمايش محصول نهايی :   ,

    بخش ششم: شناسايي ، رديابی ، وضعيت بازرسی و آزمايش مواد، قطعات و محصولات           ,

     6- شناسايی، رد يابی و وضعيت بازرسی و آزمايش مواد ، قطعات و محصولات :          ,

    بخش هفتم: امکانات آزمايشگاهی و کنترل تجهيزات و بازرسی آزمون و اندازه گيری ( برسی کارکردی ) وکاليبراسيون          ,

    7-1- امکانات و تجهيزا ت آزمايشگاهی :   ,

    7-2- کاليبراسيون :       ,

    بخش هشتم: کنترل و تعيين تکليف مواد ، قطعات و محصولات نا منطبق و اقدامات اصلاحی و پيشگيرانه و رسيدگی به شکايات مشتريان            ,

    8- کنترل و تعيين تکليف مواد ، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پيشگيرانه و رسيدگی به شکايات مشتريان :          ,

    بخش نهم: آموزش كاركنان        ,

    9- آموزش کارکنان :      ,

    بخش دهم: كاربرد فنون ,

    10 – فنون آماری :        ,

    پيوستها : فهرست مدارک و مستندات مرتبط با نظام کيفيت و ساير ضمائم ضروری        ,

    قسمت اول: دستورالعملها         ,

    دستورالعمل بوجاری مقدماتی :  ,

    دستورالعمل بوجاری اوليه :        ,

    دستورالعمل نم زن :     ,

    دستور العمل پوستگير :            ,

    دستورالعمل شن گير :              ,

    دستور العمل تريور :      ,

    دستورالعمل والس ها :             ,

    دستورالعمل الک ها :   ,

    دستورالعمل کاراسل ( کيسه گيری ) :     ,

    دستورالعمل ايمنی کارخانه :      ,

    دستورالعمل کلرزنی :   ,

    دستورالعمل فوميگاسيون :        ,

    دستورالعمل بهداشت : ,

    قسمت دوم: فرمها       ,

    فرم روزانه واحد بوجاری :           ,

    فرم روزانه طبقه الکها : ,

    فرم روزانه طبقه والس ها :         ,

    فرم گندم های ورودی :  ,

     فرم بهداشت محيط :   ,

    فرم بهداشت فردی :     ,

    فرم گزارش توليد :        ,

    فرم سرويس غلطک ها  ,

    فرم سرويس الک ها :   ,

    فرم آزمايشگاه شيمی :            ,

    فرم محصول نا منطبق : ,

    فرم سوابق آموزشی :  ,

    فرم فوميگاسيون :        ,

    فرم درخواست خريد کالا :          ,

    فرم کاراسل و انبار آرد : ,

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





Test